low price

Search This Blog

Οι Μπακς υπογράφουν τον Καλαϊτζάκη – Δίνουν 300.000$ στον Παναθηναϊκό – Αλλάζουν τα δεδομένα για Χεζόνια;;;

Οι Μπακς υπογράφουν τον Καλαϊτζάκη – Δίνουν 300.000$ στον Παναθηναϊκό – Αλλάζουν τα δεδομένα για Χεζόνια;;;

Σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα γκαρντ, εξαιρετικό deal για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης ενημέρωσε ότι θα γίνει άμεσα χρήση του ΝΒΑ out που φέρνει 300.000$ στην πράσινη ΚΑΕ.

Η ελληνική παροικία στο Μιλγουόκι μεγαλώνει! Ο νεαρός άσος Γιώργος Καλαϊτζάκης βρίσκει άμεσα στέγη στους Μπακς καθώς οι πρωταθλητές ΝΒΑ κάνουν άμεσα χρήση του «out» από τον Παναθηναϊκό. Σπουδαία μεταγραφή για τον Καλαϊτζάκη που θα έχει ευκαιρία να μεγαλώσει μπασκετικά σε ασφαλές περιβάλλον, δίπλα στον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Κοντά στα 350.000€ το συνολικό όφελος του Παναθηναϊκού

Στο πράσινο ταμείο θα μπουν 300.000$ από τους Μπακς, χάρη στην προνοητική σκέψη των ανθρώπων του τριφυλλιού να υπάρχει σχετικός όρος για ΝΒΑ out προβλέποντας την πιθανότητα να μπει ο νεαρός στο ντραφτ. Ωστόσο στο ταμείο θα προστεθεί συνολικά ένα ποσό που πλησιάζει τα 350.000 ευρώ καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αποδεσμευτεί και από το ετήσιο κόστος στο συμβόλαιο του Γιώργου Καλαϊτζάκη.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έχει ένα έξτρα έσοδο που μπορεί να διαθέσει για μεταγραφές. Αυτά τα χρήματα μπορούν να δωθούν είτε για έναν καλό άσσο είτε για την επιστροφή του Χεζόνια. Να θυμίσουμε ότι ο Super Mario ακόμα δεν έχει υπογράψει στην Ούνικς, με τον Πρίφτη να δηλώνει πως η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι ανοικτή για τον Κροάτη!

Ο Χεζόνια είναι στην Αμερική για προετοιμασία και τα “σύννεφα” για την μεταγραφή του στην Ρωσία είναι εμφανή ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι  “χρωστάει κάτι”.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Οι Μπακς υπογράφουν τον Καλαϊτζάκη – Δίνουν 300.000$ στον Παναθηναϊκό – Αλλάζουν τα δεδομένα για Χεζόνια;;;.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3jaf1y1

from https://ift.tt/3zUKYRo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads