low price

Search This Blog

Σίσυφος…

Σίσυφος…

Ο Σίσυφος είχε καταδικαστεί από τους θεούς να κουβαλάει μια πέτρα ως την κορυφή ενός βουνού. Όταν έφτανε στην κορυφή, η πέτρα κατρακυλούσε και το μαρτύριο ξεκινούσε από την αρχή…

Το σισύφειο μαρτύριο της ΑΕΚ

Το μύθο του αρχαίου ήρωα θυμίζει η ΑΕΚ τα τρία τελευταία χρόνια… Το 2018, μετά το πρωτάθλημα,  αντί να ενισχυθεί η πρωταθλήτρια αποδυναμώθηκε. Ναι, μπορεί να προκρίθηκε και μάλιστα δίχως να ηττηθεί, στους ομίλους του Champions League, ωστόσο, έμεινε τελευταία και χωρίς βαθμό στους ομίλους της διοργάνωσης. Ναι, η ΑΕΚ των 6 ισοπαλιών του 2002, δεκαέξι χρόνια μετά δεν πήρε ούτε ισοπαλία. Προφανώς μιλάμε για διαφορετικές εποχές και ενδεκάδες, αλλά μιλάμε και για την Ιστορία της ομάδας.

Τον Μάιο του 2019, διώχνει τον πρωταθλητή Μανόλο Χιμένεθ, για να φέρει τον απίθανο Καρντόσο, ο οποίος κάνει… αρνητικό ρεκόρ και απολύεται στο 2ο επίσημο παιχνίδι. Αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Νίκος Κωστένογλου και στη συνέχεια ο Μάσσιμο Καρρέρα. Η ΑΕΚ έχει ήδη μείνει εκτός πρωταθλήματος. Ο Καρρέρα συνεχίζει και το καλοκαίρι του 2020 – ένα περίεργο καλοκαίρι λόγω COVID-19 -και παρά την επιστροφή σε ευρωπαϊκούς ομίλους, χάνει από νωρίς το πρωτάθλημα και επιστρέφει ο “κασκαντέρ” Μανόλο για να τον… διώξει ξανά.

Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ!

Πριν λίγους μήνες ανέλαβε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έγιναν και κάποιες διορθωτικές κινήσεις, αλλά η ομάδα εξακολουθεί να “φωνάζει” για ενίσχυση. Όμως χθες, η ΑΕΚ απέκτησε άλλη μια “μαύρη” σελίδα… τον αποκλεισμό από την Βελέζ για το νεοσύστατο, 3ο τη τάξει,  Europa Conference League.

Ο νέος προπονητής, που έκανε βασική προετοιμασία σχεδόν χωρίς μεταγραφές, πρέπει να στηριχθεί με  παίκτες ανάλογου επιπέδου (πχ τύπου Έντσαμ), για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν αγορές παικτών ανάλογου επιπέδου. Ο κόσμος της ΑΕΚ την έχει στηρίξει σε αλάνες, σε χωριά, σε νησιά και σε χωράφια και προφανώς θα συνεχίσει – όπως και πρέπει – ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ. Ταυτόχρονα, πρέπει να μπει και ένα οριστικό και πραγματικό τέλος σε αυτό το ατελείωτο μαρτύριο του Σισύφου, σε αυτό το άσκοπο “κουβάλημα” της ¨πέτρας” και επιτέλους η ομάδα να σταθεί στο ύψος της Ιστορίας και του ονόματός της, που δεν είναι άλλο, από την κορυφή του “βουνού”.


πηγή: aek-live.gr

Original article: Σίσυφος….



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3ieitbn

from https://ift.tt/3zO8zDk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads