low price

Search This Blog

Τι περιμένουν από τον Ονιεκούρου στον Πειραιά

Τι περιμένουν από τον Ονιεκούρου στον Πειραιά

Την Κυριακή έρχεται στον Πειραιά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από πέρυσι είχε ζητήσει τον Νιγηριανό εξτρέμ, όμως η Γαλατασαράι τον κράτησε στις τάξεις της, με τους ερυθρόλευκους να στρέφονται στη λύση του Μπρούμα. Ο Πορτογάλος είχε κάποια καλά στοιχεία, όχι όμως στο απόλυτο αυτό που θα περίμενε ο Μαρτίνς και γι αυτό άλλωστε δεν εισηγήθηκε την αγορά των δικαιωμάτων του.

Με την απόκτηση του Ονιεκούρου οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να βρουν το ξέσπασμα στα άκρα, την καλή τρίπλα και το πάτημα στην αντίπαλη περιοχή, στοιχεία που έχουμε να δούμε από την εποχή του Ποντένσε. Αυτά δείχνει να τα έχει ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός και γι αυτό άλλωστε η Γαλατασαράι κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να τον διατηρήσει στην ομάδα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που άργησε να τελειώσει η μεταγραφή, αλλά και ο λόγος που τελικά ο Ολυμπιακός θα δαπανήσει περί τα 5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μονακό.

Για αριστερός χαφ, το γεγονός ότι έχει πετύχει 62 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί, σε 167 συμμετοχές, λέει πολλά. Κάτι περισσότερο από 1 γκολ κάθε 3 αγώνες. Και όλα αυτά μόλις στα 24 του χρόνια.

Ερχεται με αρκετά καλές συστάσεις και φυσικά το θέμα είναι να δείξει τα στοιχεία του στο γήπεδο για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε έναν τομέα που θα του δώσει αρκετές λύσεις.

πηγή: rednews.gr

Original article: Τι περιμένουν από τον Ονιεκούρου στον Πειραιά.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3fi7iN1

from https://ift.tt/3jajU9Y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads