low price

Search This Blog

Απίστευτη τραγωδία για παίκτη του Άρη

Απίστευτη τραγωδία για παίκτη του Άρη

Πέθανε το νεογέννητο παιδί του

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Λούμορ, που λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους ενημερώθηκε από την γυναίκα του πως απεβίωσε το μόλις τεσσάρων εβδομάδων μωράκι τους.

Ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια της ζωής έμελλε να βιώσει σήμερα ο Λούμορ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Ο Γκανέζος αμυντικός, θρηνεί την απώλεια του μόλις τεσσάρων εβδομάδων μωρού του, το οποίο όλο αυτό το διάστημα ήταν σε νοσοκομείο της Γκάνας σε θερμοκοιτίδα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε από την ώρα της γέννησής του.

Το σοκ για τον 25χρονο μπακ ήταν μεγάλο, ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία, ζήτησε να προχωρήσουν κανονικά όλες οι διαδικασίες και να υπογράψει το συμβόλαιό του – κάτι που και τελικά έγινε – και ακολούθως πήρε άδεια και αναχώρησε για την πατρίδα του για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του.

πηγή: inpaok.com

Original article: Απίστευτη τραγωδία για παίκτη του Άρη.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/37cHEEV

from https://ift.tt/2Vas0HL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads