low price

Search This Blog

Live η τελευταία μέρα των μεταγραφών

Σενάρια από την Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Έντινσον Καβάνι, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να εκτιμάει ωστόσο πως αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικά απρόοπτο, ο Ουρουγουανός φορ θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Ο Μαρκ Κουκουρέγια αφήνει την La Liga και μετακομίζει στην Premier League, με την Μπράιτον να έρχεται σε συμφωνία με την Χετάφε για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Ο 23χρονος Ισπανός μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση του αριστερού μπακ όσο και του εξτρέμ.


Την απόκτηση του Ντάρκο Γέφτιτς ανακοίνωσε η ΑΕΚ μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media.


Όπως ανέφερε στην εκπομπή Show Must Go On ο Παντελης Διαμαντόπουλος, ο Δημήτρης Σιόβας έχει μείνει ελεύθερος από την Ουέσκα και έχει μπει σε συζητήσεις με την Ράγιο Βαγεκάνο, που έχει δείξει το ενδιαφέρον της μιλώντας με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό η ομάδα της Μαδρίτης είχε ανοίξει και δίαυλο επικοινωνίας με την Ουέσκα.


Λίγες ημέρες μετά τη μονομαχία τους στα play offs του Champions League, Μπενφίκα και Αϊντχόφεν ήρθαν σε συμφωνία για ποδοσφαιριστή,με τον Κάρλος Βινίσιους να μετακινείται με τη μορφή δανεισμού από τον πορτογαλικό στον ολλανδικό σύλλογο.


Στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε, έφτασε ο κορυφαίος παίκτης του περυσινού MLS, Ντιέγκο Ρόσι. Αυτό σημαίνει πως ο 23χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League.


Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Athletic, Πολ Τέιλορ, ο Τζόρνταν Γκάμπριελ εντάχθηκε στην Μπλάκπουλ σε μία συμφωνία που απέφερε 750 χιλιάδες λίρες στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ως αντικαταστάτη του για το δεξί άκρο της άμυνας, η Φόρεστ επέλεξε τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ από τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει ακόμα διευκρινειστεί αν ο Τυνήσιος διεθνής θα αποκτηθεί ως δανεικός είτε με κανονική μεταγραφή.


Ο Ρις Νέλσον, που βρέθηκε και στο μεταγραφικο στόχαστρο του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, περνάει αυτή τη στιγμή από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Φέγενορντ μετά τη συμφωνία των Ολλανδών με την Άρσεναλ για το δανεισμό του.


O Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε πως η Κάλιαρι προσπαθεί να κλείσει τον Ηλία Κουτσουπιά, με τον 20χρονο μέσο να αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2020 στην Βίρτους Εντέλα.


Το Sky Sports αναφέρει πως από τη στιγμή που το Νο 7 το φοράει ο Έντινσον Καβάνι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ζητήσει να πάρει ειδική άδεια από την Premier League για να επιτραπεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο να φορέσει και εκείνος τη φανέλα με το Νο 7 στους κόκκινους διαβόλους.


Η Scottish Sun αποκαλύπτει πως ο Βασίλης Μπάρκας, όπως και οι Αγέτι και Μπολινγκόλι, βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου της Σέλτικ, με τους κέλτες να αναζητούν παίκτες στη μεταγραφική αγορά για να συμπληρώσουν τα κενά που αναμένεται να προκύψουν στο ρόστερ.


Ο ρεπόρτερ της Mirror, Τζον Κρος, αναφέρει πως η Άρσεναλ ενημέρωσε τον Μέιτλαντ-Νάιλς πως δεν θα προπονείται πλέον με την πρώτη ομάδα, λίγο αφότου μπλόκαραν τη μεταγραφή του στην Έβερτον.


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Όρνστεϊν, η Άρσεναλ είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπολόνια για την απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ και στόπερ, Τακεχίρο Τομιγιάσου.


O Σάντε Σίλβα θα συνεχίσει στον Άρη και τη νέα σεζόν (πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός), με τους κίτρινους να έρχονται σε συμφωνία με την Γουέστ Χαμ για να τον κρατήσουν και φέτος στο Βικελίδης. Σημειώνεται πως για τον 24χρονο Πορτογάλο φορ είχε εκφράσει ενδιαφέρον και ο ΟΦΗ.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγο μετά την ανακοίνωση για την υπογραφή συμβολαίου για 2+1 χρόνια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δημοσίευσε video στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του Πορτογάλου στην πρώτη θητεία του στο σύλλογο.


Ο Δημήτρης Σιόβας έμεινε ελεύθερος από την Ουέσκα. Πρώτο φαβορί για να αποτελέσει το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του Έλληνα στόπερ είναι η Ράγιο Βαγεκάνο.


Επίσημα κόκκινος διάβολος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει γνωστό την Τρίτη πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.


Η Λίβερπουλ έκανε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ο Χέντερσον υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για την ακριβή διάρκειά του, με τον ρεπόρτερ των Times, Πολ Τζόις, να αναφέρει πως ο Άγγλος διεθνής μέσος θα είναι κάτοικος Άνφιλντ τουλάχιστον μέχρι το 2025.


Ο ρεπόρτερ της Athletic, Ντέιβιντ Όρνστεϊν, αποκλείει το ενδεχόμενο να φύγει από την Γουλβς σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Ανταμά Τραορέ, τονίζοντας πως θα χρειαστεί να δώσει 50 εκατομμύρια λίρες είτε η Τότεναμ είτε οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη για τον Ισπανό εξτρέμ.


Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ζούνιορ Μεσίας, περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις, ενόψει της μετακίνησής του από την Κροτόνε στην Μίλαν.


Η Mundo Deportivo υποστηρίζει πως ο Έντινσον Καβάνι προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που η έλευση του Ρονάλντο μειώνει το χρόνο συμμετοχής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το κασέ του Ουρουγουανού στράικερ να είναιι ωστόσο αγκάθι για την ενδεχόμενη συμφωνία.


Την απόκτηση του Νίκολα Βλάσιτς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ, με τον 23χρονο Κροάτη επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.


Η Λέστερ έχει έρθει πιο κοντά με την Λειψία τα τελευταία 24ωρα για να κάνει δικό της τον Αντεμόλα Λούκμαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αγγλικού Sky Sports.


H Daily Mail υποστηρίζει πως η Γουέστ Χαμ εξακολουθεί να έχει ελπίδες πως θα καταφέρει έστω και στο παρά ένα να έρθει σε νέα συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τζέσε Λίνγκαρντ, όπως έγινε και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν όπου έπαιξε ως δανεικός στα σφυριά.


O ΟΦΗ παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην Επισκοπή τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη, με τον 19χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.


 

Ο Γιανί Αμούρ ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ Β’ τη φετινή σεζόν σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, με τον παίκτη να βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στη χώρα μας όπου και δοκιμαζόταν από την Ένωση.


Την απόκτηση από την Los Angeles FC του 23χρονου Ουρουγουανού εξτρέμ, Ντιέγκο Ρόσι, ανακοίνωσε η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Φενέρμπαχτσε. Η μεταγραφή αυτή αναμένεται να κοστίσει 18 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.


Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για τον Ρονάλντο, η Γιουβέντους γνωστοποίησε την οριστική συμφωνία της με την Έβερτον για την επιστροφή του Μόιζε Κεν στο “Allianz Stadium”.

Η βέκια σινιόρα αποκτάει με τη μορφή δανεισμού τον Ιταλό επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2023 έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ ενώ, ενώ το 2023 είναι υποχρεωμένη να τον αποκτήσει πληρώνοντας 28 εκατομμύρια ευρώ, συν 3 μπόνους.


Ο ρεπόρτερ της ιστοσελίδας “Athletic”, Φιλ Χέι, αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως ο 23χρονος Ουαλός εξτρέμ, Ντάνιελ Τζέιμς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Λιντς το πρωί της Τρίτης, με την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα να έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάνει δικό της τον παίκτη καταβάλλοντας 25 εκατομμύρια λίρες.


Ο Κρις Γουίτλι, που καλύπτει το ρεπορτάζ της Άρσεναλ, αποκάλυψε πως επήλθε συμφωνία μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπέτις για την παραχώρηση του Έκτορ Μπεγερίν στους πράσινους της Σεβίλλης.


Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Άρσεναλ εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στα social media ο Μέιτλαντ-Νάιλς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα νιώθει επιθυμητός και θα έχει και μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε σύγκριση με αυτόν που έχει στους Λονδρέζους.


O Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστηρίζει πως αν ολοκληρωθεί το deal της Λάτσιο με την Βερόνα για την παραχώρηση του Ματία Τζακάνι στους αετούς της Ρώμης, τότε οι Βερονέζοι θα καλύψουν το κενό του αποκτώντας τον 28χρονο φορ, Τζανλούκα Καπράρι, από την Σαμπντόρια.


Τα live την ελληνικών Μέσων:
Gazzetta / SDNA / Sport24 / Sportday


from Repress.gr https://ift.tt/3kHjxEK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads