low price

Search This Blog

Επίσημα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε μετά από δώδεκα χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμος να την οδηγήσει ξανά στις μεγάλες επιτυχίες. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έριξαν την «βόμβα» της απόκτησης του Πορτογάλου την περασμένη εβδομάδα, γεμίζοντας με ενθουσιασμό και προσδοκίες τους φιλάθλους της ομάδας.

Το τέλος του Ρονάλντο από την Γιουβέντους συντελέστηκε με γρήγορες κινήσεις, πέταξε για την Μαδέιρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις τις οποίες πέρασε με επιτυχία και το πρωί της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε την επιστροφή του Κριστιάνο στο «σπίτι» του.

Ο Πορτογάλος άσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» ανέφερε: «Η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ είναι ένα κλαμπ που πάντα είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και συγκινήθηκα από όλα τα μηνύματα που έλαβαν από την Παρασκευή και μετά, οπότε και έγινε η συμφωνία.

Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο Ολντ Τράφορντ και να δω ξανά όλους τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να συναντηθώ ξανά με τους συμπαίκτες μου μετά από τα ματς των εθνικών ομάδων και ελπίζω να έχουμε μαζί μία επιτυχημένη σεζόν»

 



from Repress.gr https://ift.tt/3yvk7uh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads