low price

Search This Blog

Γιουβέντους για Κριστιάνο: «Ήταν μια υπέροχη ιστορία» (pic/vid)

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Η Γιουβέντους είχε στο δυναμικό της τον Κριστιάνο και το απόλαυσε για μια τριετία από το 2018 μέχρι και φέτος και τον αποχαιρέτησε γράφοντας:

«Έπειτα από τρία χρόνια μαζί, 133 συμμετοχές, 101 γκολ και πέντε τρόπαια, το κεφάλαιο έκλεισε. Ο δρόμος του Κριστιάνο και της Γιουβέντους χωρίζεται. Ήταν μια υπέροχη ιστορία και όσα γράφτηκαν, θα παραμείνουν αιώνια. Ήταν εκπληκτικό το ταξίδι.

Οι αξέχαστες στιγμές θα ζουν μαζί μας. Θα μπορούσαμε να τις αναπολήσουμε και να τις παρουσιάσουμε ξανά, αλλά δεν θα βοηθούσε αυτό. Όλοι έχουν από μια ξεχωριστή ανάμνηση με τον CR7. Όλοι έχουν κρατήσει ένα συναίσθημα που δεν σβήνει και δεν χάνεται γιατί όλοι θα θυμούνται το συναίσθημα της κοινής διαδρομής. » αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της «Βέκια Σίνιορα».

 



from Repress.gr https://ift.tt/3gN97lV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads