low price

Search This Blog

Με σοβαρότητα και προσοχή στην Τρίπολη. Η 11άδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Με σοβαρότητα και προσοχή στην Τρίπολη. Η 11άδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Μπορεί το μυαλό κάποιων να βρίσκεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει την σημασία του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη και έχει ζητήσει από τους παίκτες του την προσοχή τους στο συγκεκριμένο ματς, με σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν.

Αρκετοί μάλιστα τονίζουν ότι αυτό θα είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, κάτι που δείχνει ότι έχουν καταλάβει το τι θα αντιμετωπίσουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα κατεβάσει μια 11άδα με τους παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην καλύτερη κατάσταση. Εκτός δράσης παραμένει ο Εμβιλά, ενώ ο Ελ Αραμπί θα είναι στην διάθεση του Μαρτίνς, όμως πιθανότατα θα κάτσει στον πάγκο.

Ο Βατσλίκ παραμένει κάτω από τα δοκάρια, με τον Παπασταθόπουλο να επιστρέφει στην άμυνα, δίπλα στον Σισέ. Στα αμυντικά άκρα ο Ρέαμπτσιουκ με τον Ανδρούτσο ή τον Λαλά.

Στο κέντρο ο Μπουχαλάκης με τον Κούντε και τον Μαντί Καμαρά να συμπληρώνει την τριάδα.

Στα επιθετικά άκρα ο Βαλμπουενά με τον Μασούρα και στην κορυφή ο Τικίνιο.

πηγή: rednews.gr

Original article: Με σοβαρότητα και προσοχή στην Τρίπολη. Η 11άδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς.



source https://sport.news-24.gr/%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%af%cf%80%ce%bf%ce%bb/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads