low price

Search This Blog

Εξετάσεις για Μουργκ-Βαρέλα

Εξετάσεις για Μουργκ-Βαρέλα

Αγωνία για τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αναφορικά με τους τραυματισμούς του Φερνάντο Βαρέλα και του Τόμας Μουργκ, που την δευτέρα θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Φερνάντο Βαρέλα κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις οι οποίες δεν υποχώρησαν ούτε μετά την ένεση που του χορηγήθηκε και την θέση του στην ενδεκάδα του Δικεφάλου πήρε ο Ενέα Μιχάι.

Όσον αφορά τον Τόμας Μουργκ, ο Αυστριακός χαφ του ΠΑΟΚ μετρώντας λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο υπέστη διάστρεμμα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, δίνοντας την θέση του στον Mιτρίτσα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις την Δευτέρα, προκειμένου να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν και ο ενδεχόμενος χρόνος της απουσίας τους.

πηγή: inpaok.com

Original article: Εξετάσεις για Μουργκ-Βαρέλα.



source https://sport.news-24.gr/%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%ba-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%bb%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads