low price

Search This Blog

Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό…

Μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, δίχως καν να έχει βρει δίχτυα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει απολύτως κανένα περιθώριο για ακόμα μια γκέλα. Μονόδρομος η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι (26/9, 16:00) με τον Βόλο, στη Λεωφόρο. Αγώνας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την «τεσσάρα» ενάντια στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο. Ακολούθησαν οι ήττες σε Γιάννενα και Βικελίδης με σκορ 1-0. Πλέον, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να λύσει τον… γόρδιο δεσμό, να ανακατέψει την τράπουλα και να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Σκληρό καρύδι δείχνει να είναι ο Βόλος, παρότι το Τριφύλλι παρουσιάζεται από τις αποδόσεις ως το μεγάλο φαβορί. Οι Θεσσαλοί έχουν ξεκινήσει τη φετινή κούρσα της Super League με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας συντελεστή τερμάτων 8-2.

Γρήγορη αλλαγή στην εικόνα θέλει ο Χουάνκαρ

«Είναι καταστάσεις οι οποίες συμβαίνουν, πράγματι θα πρέπει να μπορούμε να ανατρέπουμε αυτές τις καταστάσεις. Είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να παίξουμε και να αποδείξουμε πως η ομάδα μπορεί να τα πάει πολύ πολύ καλύτερα.

Αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι να δουλέψουμε και να δείξουμε παιχνίδι το παιχνίδι πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

πηγή: newspao.gr

Original article: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός.



source https://sport.news-24.gr/%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%8c%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads