low price

Search This Blog

«Δεν είναι αυτή την περίοδο στόχος η νίκη»

«Δεν είναι αυτή την περίοδο στόχος η νίκη»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Ευχαριστημένος δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης από την προσπάθεια και την εικόνα των παικτών του, παρά την 2η ήττα επί σερβικού εδάφους.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά τη φιλική ήττα του ΠΑΟΚ απ’ την Βοϊβοντίνα:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν σαφώς καλύτερο. Η απόδοσή μας ήταν βελτιωμένη, κάτι που περιμέναμε. Ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για την καινούργια ομάδα μας. Τα δείγματα ήταν θετικά. Τα παιδιά είχαν οδηγίες να αποδώσουν σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού διαφορετικά και έφεραν εις πέρας τις εντολές μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Σερβίας που παίζεις στους ομίλους του Champions League. Όλες οι ομάδες του τουρνουά είναι πιο έτοιμες από εμάς. Έχουν παίξει αρκετά φιλικά και τα πρωταθλήματά τους ξεκινάνε νωρίτερα από το δικό μας.

Εμείς κάναμε κάποιες δοκιμές με δύο διαφορετικούς παίκτες στην αρχική εξάδα, τον Τακουρίδη και τον Σωτηρίου αντί του Κουμεντάκη και του Πετρέα. Το δείγμα ήταν θετικό. Αρχίζουμε δειλά δειλά να αποκτούμε αυτοματισμούς, που είναι ο κύριος στόχος μας σ’ αυτό το τουρνουά, να μάθουμε ο ένας τον άλλο και πως λειτουργεί ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω και αύριο που παίζουμε με την Παρί να είναι ακόμα καλύτερο το δείγμα. Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε αλλά αυτή την περίοδο δεν είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».

πηγή: inpaok.com

Original article: «Δεν είναι αυτή την περίοδο στόχος η νίκη».



source https://sport.news-24.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bf%ce%b4%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%bd%ce%af/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads