low price

Search This Blog

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Βόλο – Τα διλήμματα

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Βόλο – Τα διλήμματα

Νίκη για να γυρίσει το τσιπάκι θέλει ο Παναθηναϊκός σήμερα το απόγευμα στη Λεωφόρο, όπου αντιμετωπίζει τον Βόλο.

Ο Βόλος είναι μια ομάδα που παίζει φουλ επίθεση, έχει φοβερά για την εποχή τρεξίματα και έρχεται στη Λεωφόρο χωρίς κανένα άγχος.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος, που έχει την υποχρέωση της νίκης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα προκύψουν προβλήματα εσωστρέφειας, τα οποία δεν υπήρχαν μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα και πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναφορικά τώρα με την 11άδα, Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ αναμένονται σε τέρμα και άμυνα, ενώ Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος θα είναι λογικά στο κέντρο, με τον Μαουρίσιο να διεκδικεί θέση.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Βιτάλ στο αρχικό σχήμα. Ίσως παίξει ο Καρλίτος αντί του Ιωαννίδη. Χατζηγιοβάνης και Παλάσιος «παίζουν» για μια θέση, ενώ, τέλος, Λούντκβιστ και Βιγιαφάνιες διεκδικούν επίσης μία θέση, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του Σουηδού.

πηγή: newspao.gr

Original article: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Βόλο – Τα διλήμματα.



source https://sport.news-24.gr/%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%be%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads