low price

Search This Blog

Στοίχημα: Γιαννιώτικο combo, γκολ στο Αμστερνταμ

Απόλυτη δικαίωση της στήλης την Τρίτη στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου, καθώς πέρασε τόσο το διπλό του διπλασιασμού, όσο και τα δύο γκολ του σούπερ «Λέβα» σε απόδοση 3.20. Προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Δεύτερη αγωνιστική στην Ελλάδα, από νίκες προέρχονται οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι έκαναν την έκπληξη στην «Τούμπα» και επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι διέσυραν στη «Λεωφόρο» τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0.

Ο ΠΑΣ εμφανίστηκε με αμυντικό προσανατολισμό στη Θεσσαλονίκη, απείλησε κατά διαστήματα τον δικέφαλο του βορρά, ενώ το γκολ της νίκης προήλθε από «δώρο» του αντίπαλου τερματοφύλακα. Εικονικό θα έλεγα το σκορ. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είχε πολύ καλή εμφάνιση. Πίεσε, δημιούργησε και αν μη τι άλλο, προσέφερε θέαμα στο κοινό του.

Δύσκολα θα αλλάξουν αγωνιστικό πλάνο οι δύο ομάδες. Η ομάδα των Ιωαννίνων θα αμυνθεί μαζικά, οι «Πράσινοι» θα προσπαθήσουν να σκοράρουν νωρίς και να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Μου φαίνεται ελαφρώς ρίσκο το διπλό, αλλά και λίγο πιθανό το goal/goal. Πιθανό και το ακριβές σκορ 1-1.

Εν πολλοίς καταλήγω στο X2 με over 1,5 σε απόδοση 1.90. Εκτιμώ πως δύσκολα θα ηττηθεί η ομάδα του Γιοβάνοβιτς και το εν λόγω combo καλύπτει αρκετά σενάρια στην αναμέτρηση.

Αγιαξ – Καμπούρ: Ο δεύτερος στη βαθμολογία Αγιαξ υποδέχεται την όγδοη Καμπούρ. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία για τους γηπεδούχους, δύο νίκες και δύο ήττες για τους φιλοξενούμενους. Ομάδες που σίγουρα διαφέρουν ποιοτικά.

Από την εκτός έδρας πεντάρα απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας προέρχεται ο «Αίαντας», αλλά και το εκτός έδρας 2-0 επί της Τσβόλε για το πρωτάθλημα. Κοινός παρονομαστής των δύο αγώνων πως σκόραρε ο επιθετικός Αλέ, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ στο ευρωπαϊκό και δύο τέρματα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Γάλλος. Αμφίβολος για απόψε ο μέσος Κλάασεν.

Από το εντός έδρας 5-2 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι από το 45′ έως το 60′, όπου πέτυχαν τρία γκολ και το 1-1 έγινε 4-1. Σύνολο ποιότητα, αρετές και επιθετικό προσανατολισμό, δεν φοβάται να «κυνηγήσει» γκολ και μεγάλα σκορ στις αναμετρήσεις της.

Στο διά ταύτα, δύσκολα θα ξεφύγει το παιχνίδι από τον άσο, ακόμη και από το ημίχρονο. Έτσι εξηγείται το ασιατικό ποντάρισμα. Ακόμη, η Καμπούρ μπορεί να βρει ένα γκολ στο Αμστερνταμ. Το πιστεύω λόγω της εικόνας και του πλάνου της. Συνεπώς θα τιμήσω και το αμφίτερμα λίγο κάτω του διπλασιασμού.


20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Χ2 & over 1,5 (1.90)


21:00 Αγιαξ – Καμπούρ: Goal/goal (1.90)


21:00 Αγιαξ – Καμπούρ: 1 (-1) ΑΗ στο 1ο ημίχ. (1.70)



from Repress.gr https://ift.tt/3tUq5Eb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads