low price

Search This Blog

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ticketswe.gr για να βρείτε φτηνές πτήσεις

 

οι ειδικοί  των Φτηνών Πτήσεων  γνωρίζουν ότι υπάρχουν μερικές μηχανές αναζήτησης πτήσεων που συνιστούμε συνήθως και το ticketswe.gr είναι μία από αυτές. Ιδρύθηκε το 2020, το ticketswe.gr είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες μηχανές αναζήτησης πτήσεων. συνεργατης τις aviasales-jedradar.

Όπως το Google Flights και το Momondo , δεν είναι **OTA (διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο) , οπότε γενικά, δεν κάνετε κράτηση μέσω του ίδιου του ticketswe.gr . ο ιστότοπος αναζητάει σε εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες για να βρει τις καλύτερες πτήσεις για τις φθηνότερες τιμές, τις οποίες στη συνέχεια κάνετε κράτηση μέσω της αεροπορικής εταιρείας ή ενός διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο.

Εδώ, θα σας δώσουμε το χαμηλότερο σημείο για το πώς να χρησιμοποιήσετε το ticketswe.gr για να βρείτε φτηνές πτήσεις.

Τι είναι καλό στο ticketswe.gr:

  • Ευέλικτη αναζήτηση ημερομηνιών. Το ticketswe.gr διευκολύνει την προβολή πότε υπάρχουν καλύτερες, φθηνότερες επιλογές πτήσεων προς και από τον προορισμό σας. Η επιλογή «φθηνότερος μήνας» για αναζήτηση επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τους ναύλους για τον φθηνότερο μήνα από την επιλεγμένη αναχώρηση στον προορισμό τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε μια καθορισμένη τοποθεσία αλλά όχι ημερομηνίες.
  • Ευέλικτη αναζήτηση αναχώρησης και προορισμού. Σε αντίθεση με άλλες μηχανές αναζήτησης, το ticketswe.gr σάς επιτρέπει να αναζητάτε πτήσεις από μια χώρα και όχι από συγκεκριμένη πόλη ή αεροδρόμιο.
  • Αναζήτηση εντός του προϋπολογισμού σας. Εάν δεν είστε επιλεκτικοί για τον προορισμό σας και θέλετε απλώς να πάτε οπουδήποτε , το ticketswe.gr σας διευκολύνει να πραγματοποιήσετε αναζήτηση εντός του προϋπολογισμού σας.

  • Αναζήτηση ημερομηνιών τελευταίας στιγμής. Σε αντίθεση με άλλες μηχανές αναζήτησης, το ticketswe.gr είναι εξαιρετικό να αναζητά πτήσεις τελευταίας στιγμής φιλικές προς τον προϋπολογισμό.
  • Αναζήτηση μικρότερων  OTA (διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο . Το ticketswe.gr είναι συχνά σε θέση να βρει τις χαμηλότερες τιμές πτήσεων, επειδή αναζητά μικρότερα OTA που παραβλέπουν άλλες μηχανές αναζήτησης.
  • Μια εύχρηστη εφαρμογή. Η εφαρμογή ticketswe.gr είναι μια από τις καλύτερες μεταξύ των ανταγωνιστών της.  Skyscanner

Σε τι είναι κακό το ticketswe.gr:

  • Τιμές μερικές φορές φάντασμα . Όπως στις Πτήσεις Google, μερικές φορές οι τιμές στο ticketswe.gr εξαφανίζονται. μπορεί να βρείτε μια εξαιρετική τιμή, αλλά όταν πηγαίνετε για κράτηση με την αεροπορική εταιρεία, δεν ισχύει.
  • Το μηνιαίο ημερολόγιό τους δεν ενημερώνεται ζωντανά. Οι τιμές βασίζονται στις προηγούμενες αναζητήσεις άλλων χρηστών. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα λάβετε ακριβείς τιμές για ημερομηνίες σε δημοφιλείς διαδρομές, όπως το Λονδίνο προς τη Νέα Υόρκη, αλλά για πιο σπάνιες αναζητήσεις (π.χ. Inverness προς Χιροσίμα), εάν άλλοι χρήστες δεν έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατα αναζήτηση σε αυτήν τη διαδρομή, το ημερολόγιο θα εμφανίζεται μόνο εν μέρει γεμάτο χωρίς πληροφορίες τιμής για ημερομηνίες. Μπορείτε ακόμα να αναζητήσετε αυτές τις ημερομηνίες, αλλά έχετε χάσει το πλεονέκτημα της εύκολης σύγκρισης πολλών ημερών σε ένα ημερολόγιο.
  • Δεν προσφέρει πάντα τη φθηνότερη επιλογή. Αν και το ticketswe.gr μπορεί μερικές φορές να ανακαλύψει καλύτερες τιμές από άλλους ιστότοπους, δεν αποτελεί εγγύηση, οπότε φροντίστε να συγκρίνετε τα αποτελέσματα με την ίδια αναζήτηση στο Momondo.
  • Μερικά από τα μικρότερα OTA είναι αμφισβητήσιμα. Δεν δημιουργούνται ίσα όλα τα OTA. πριν κάνετε κράτηση πτήσης μέσω OTA με το οποίο δεν γνωρίζετε, κάντε πρώτα μια μικρή αναζήτηση στο παρασκήνιο Η κράτηση με ένα μικρό OTA μπορεί να μην σας αξίζει.

Εκμάθηση ticketswe.gr

Πώς να αναζητήσετε μια πτήση στο ticketswe.gr

Ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να κλείσετε μια πτήση από το Σικάγο προς τη Ρώμη. Θα θέλατε να πάτε στα τέλη της άνοιξης, πριν από τις κορυφές της περιόδου αιχμής, και έχετε περίπου δύο εβδομάδες χρόνο διακοπών.

Αρχικά, επιλέξτε τις ημερομηνίες και την τοποθεσία σας. Για να λάβετε ευρύτερα αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι αφήνετε ανοιχτά τα πεδία “Από” και “Προς” σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο της περιοχής. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την κατηγορία καμπίνας και τον αριθμό των ταξιδιωτών εδώ. Εάν θέλετε να κάνετε κάποιο άλμα στην πόλη, επιλέξτε “Multi-city”.

Screenshot

Προβολή αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματά σας ταξινομούνται αυτόματα με τις επιλογές “Καλύτερες” (συνδυασμός ταχύτητας και τιμής), αλλά μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε με φθηνότερη και ταχύτερη. Σε αυτήν την περίπτωση, η φθηνότερη πτήση διαρκεί δύο φορές περισσότερο από την πιο γρήγορη επιλογή, αλλά θα εξοικονομήσετε σχεδόν 300 $.

Ευέλικτη τοποθεσία αναχώρησης

Εάν είστε πολύ ευέλικτοι με την πόλη αναχώρησής σας, τότε μπορείτε να κάνετε αναζήτηση από μια χώρα παρά από μια πόλη π.χ. Ηνωμένο Βασίλειο και όχι από Λονδίνο. Η διαδικασία αναζήτησης είναι ίδια με την αναζήτηση από μία πόλη, αλλά με ένα επιπλέον βήμα που σας δείχνει τη φθηνότερη τιμή από κάθε πόλη αναχώρησης εντός της χώρας πριν από την προβολή ημερολογίου. Το φθηνότερο αεροδρόμιο αναχώρησης μπορεί να μην είναι πάντα αυτό που περιμένετε.

Screenshot

Πώς να ορίσετε ευέλικτες ημερομηνίες στο ticketswe.gr

Εάν είστε πιο ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας, μπορείτε να δείτε τις τιμές για ολόκληρο τον μήνα.

 

Screenshot 2

Εάν περιηγείστε ήδη στα αποτελέσματα της πτήσης σας, μπορείτε να δείτε τι είναι διαθέσιμο σε ένα μήνα. Στην επάνω αριστερή γωνία των αποτελεσμάτων αναζήτησης, θα δείτε έναν σύνδεσμο κειμένου με την ένδειξη “Εμφάνιση ολόκληρου του μήνα”.

Κάντε κλικ σε αυτό και ξαφνικά έχετε πολλές άλλες επιλογές. Εάν ενδιαφέρεστε μόνο για απευθείας πτήσεις, κάντε κλικ στο κουμπί επάνω αριστερά για “Μόνο πτήσεις χωρίς στάση”. Σημειώστε ότι οι τιμές που εμφανίζονται σε αυτό το ημερολόγιο είναι ανά σκέλος και όχι μετ ‘επιστροφής. Και, σε αντίθεση με τις πτήσεις Google, αυτές οι τιμές δεν ενημερώνονται ζωντανά και ενδέχεται να εμφανίζουν κενά ή κενές ημερομηνίες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πτήσεις σε αυτές τις ημερομηνίες, αλλά ένας χρήστης δεν τις έχει αναζητήσει πρόσφατα, οπότε το ticketswe.gr δεν έχει δεδομένα για αυτές τις ημερομηνίες. (Μπορείτε ακόμα να κάνετε κλικ σε αυτές τις ημερομηνίες και να δείτε την τιμή, διαρκεί λίγο περισσότερο.)

Μόλις επιλέξετε τις πτήσεις σας, θα λάβετε μια λίστα με OTA με τα οποία μπορείτε να κάνετε κράτηση.

Εάν ανησυχείτε για το OTA με το οποίο κάνετε κράτηση, διαβάστε μερικές από τις κριτικές. Μπορείτε να επιλέξετε να ξοδέψετε λίγο περισσότερο για να κάνετε κράτηση με ένα πιο αξιόπιστο OTA.

 

Πώς να φιλτράρετε τα αποτελέσματα στο ticketswe.gr  Skyscanner

Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα του ticketswe.gr για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη πτήση για τις ανάγκες σας. Θα βρείτε μια πλήρη λίστα φίλτρων στην αριστερή πλευρά της λίστας αποτελεσμάτων.

Screenshot 3

Αυτά τα φίλτρα σας δίνουν επιλογές για την επιλογή απευθείας διαδρομών ή διαδρομών πολλαπλών στάσεων, επιλέγοντας τις προτιμώμενες ώρες αναχώρησης και τη διάρκεια του ταξιδιού σας και επιλέγοντας τις αγαπημένες σας αεροπορικές εταιρείες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα αεροδρόμια στα οποία ταξιδεύετε και από.

Επομένως, εάν θέλετε μια μέγιστη πτήση μίας στάσης από το Σικάγο προς τη Ρώμη, διάρκειας όχι μεγαλύτερη των 20 ωρών και αν θέλετε η αεροπορική εταιρεία να είναι μέλος της Star Alliance, μπορείτε να φιλτράρετε για να δείτε μόνο τις πτήσεις που πληρούν κριτήρια.

Πώς να κλείσετε πτήση με το ticketswe.gr

Παρόμοιο με το skyscanner  είναι δυνατό να κάνετε κράτηση μέσω ticketswe.gr με ορισμένα OTA με τα οποία έχουν συνεργασίες, ωστόσο αυτοί οι ναύλοι εμφανίζονται μόνο εάν είναι από τις φθηνότερες επιλογές.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα κάνετε κράτηση για την πτήση σας μέσω του ticketswe.gr. Αντίθετα, το ticketswe.gr θα σας παραπέμψει σε ένα OTA ή την αεροπορική εταιρεία που προσφέρει την επιλεγμένη πτήση σας και θα κάνετε κράτηση μαζί τους. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές, η καταχωρισμένη χρέωση του ticketswe.gr δεν είναι απαραίτητα η χρέωση με την οποία καταλήγετε. Ας χρησιμοποιήσουμε μια απευθείας πτήση 818 $ από το Σικάγο προς τη Ρώμη ως παράδειγμα.

Όπως φαίνεται προηγουμένως, μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί “Επιλογή”, μεταφερθείτε σε μια λίστα με OTA που προσφέρουν αυτήν τη διαδρομή. Αυτός ο ναύλος 818 $ προσφέρεται από την AirfareExperts.

Screenshot 4

 

 

Το ticketswe.gr σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας και ελέγχει αν η τιμή εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη.

Το olympicair.com , π.χ είναι στην πραγματικότητα αρκετά ξεκάθαρο για το τι περιλαμβάνεται (δηλαδή τις αποσκευές σας).

Screenshot 5

Ωστόσο, εάν το GotoGate ήταν η καλύτερη επιλογή, θα βρείτε ότι δεν είναι τόσο εκ των προτέρων με τις χρεώσεις τους. Στην πραγματικότητα θα πληρώσετε σχεδόν 67 $ για μια παραδοθείσα αποσκευή! Για μια πτήση επιστροφής, αυτό ανεβάζει την τιμή αρκετά.

Βασικά, δεν θα ξέρετε ποιες είναι οι επιπλέον χρεώσεις έως ότου πάτε για κράτηση της πτήσης σας (εκτός εάν επιλέξετε Premium Economy ή υψηλότερη στην αρχή της αναζήτησής σας). Εάν είναι βασική οικονομία, οι χρεώσεις θα μπορούσαν να προσθέσουν εκατοντάδες στον τελικό λογαριασμό σας – συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων για παραδοτέες αποσκευές, χειραποσκευές, επιλογή θέσεων και τα γεύματά σας.

Συνήθεις ερωτήσεις για το ticketswe.gr

Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του ticketswe.gr.

  • Μπορώ να επιλέξω θέσεις στο ticketswe.gr;

Οποιαδήποτε επιλογή θέσεων θα πραγματοποιηθεί μέσω του OTA ή της αεροπορικής εταιρείας, με την επιφύλαξη των τελών επιλογής θέσεων. Μόλις μεταφερθείτε στη σελίδα κράτησης του OTA ή της αεροπορικής εταιρείας θα πρέπει να δείτε όλες τις επιλογές για την επιλογή της θέσης σας, εάν υπάρχουν.

  • Τι γίνεται αν πρέπει να ακυρώσω μια πτήση με κράτηση στο ticketswe.gr;

Φροντίστε να ελέγξετε την πολιτική ακύρωσης με το OTA ή την αεροπορική εταιρεία με την οποία έχετε κάνει κράτηση.

Κάντε αυτό πριν κάνετε κράτηση για την πτήση σας. Ενδέχεται να μην μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την πτήση σας χωρίς ασφάλιση ή εκτός εάν κάνετε αναβάθμιση σε ένα σενάριο flexi-pass. Ακριβώς επειδή η αεροπορική σας εταιρεία έχει συγκεκριμένη πολιτική ακύρωσης / αλλαγής δεν σημαίνει ότι ισχύει όταν κάνετε κράτηση μέσω τρίτου μέρους OTA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads