low price

Search This Blog

Άγριο «κράξιμο» στον Πρίγιοβιτς από τους Σέρβους

Άγριο «κράξιμο» στον Πρίγιοβιτς από τους Σέρβους

Οι συμπατριώτες του θεωρούν πως ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ είπε «αντίο στο σοβαρό ποδόσφαιρο»

Όπως διαβάσατε ΕΔΩ, στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με την φανέλα της Western United θα αγωνίζεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τους συμπατριώτες του να «δικάζουν» τον Σέρβο, υπογραμμίζοντας πως με αυτήν την επιλογή λέει… αντίο στο σοβαρό ποδόσφαιρο.

Δημοσίευμα… καταπέλτης για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεδομένου πως η μεταγραφή του σε ομάδα της Αυστραλίας δεν ήχησε καλά στην Σερβία. Το καλοκαίρι, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ φάνταζε μια «ανάσα» από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο, εκείνος επέλεξε -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- να φερθεί αλαζονικά.

«Τέσσερις μήνες αργότερα, ο Πρίγιοβιτς βρήκε τελικά μια νέα ομάδα αλλά κρίνοντας από το όνομα και το πρωτάθλημα, μόλις αποχαιρέτησε το σοβαρό ποδόσφαιρο σε ηλικία 32 ετών… Κοινώς ο πρώην διεθνής Σέρβος επιθετικός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη Western United, μια ομάδα από ένα προάστιο της Μελβούρνης».

Μάλιστα, εστιάζουν στο γεγονός πως δεν αγωνίστηκε αρκετά στην Ευρώπη και ως εκ τούτου με αυτήν την απόφαση αποχαιρετά οριστικά τη μεγάλη σκηνή για να καταλήξουν με το εξής σχόλιο:

«Κάποτε στο Champions League και το Europa League, παίζοντας για τη Λέγκια και τον ΠΑΟΚ, μετά για τα εκατομμύρια στην Αλ Ιτιχάντ και τώρα παίζοντας ποδόσφαιρο για την περιπέτεια. Η Western United ιδρύθηκε πριν από μόλις τρία χρόνια…».

πηγή: inpaok.com

Original article: Άγριο «κράξιμο» στον Πρίγιοβιτς από τους Σέρβους.



from ΠΑΟΚ – LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3aKE6vi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads