low price

Search This Blog

Εκτός Ευρώπης ο Άρης

Εκτός Ευρώπης ο Άρης

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΑΝΑ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κλ. Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μίκαελ Φάμπρι

Ο Άρης “ισοφάρισε” την ήττα του στο Καζακστάν (0-2), αλλά στο 86′ έμεινε με δέκα παίκτες (αποβολή Ματέο Γκαρσία) και στην παράταση ο Μπίτρι με κεφαλιά έστειλε την Αστάνα στον 3ο Προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Άρης ήταν ανώτερος σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Με την κατοχή να φτάνει σε ποσοστά… 83% υπέρ του προσπαθούσε να χτίσει το παιχνίδι του και να γίνει απειλητικός.

Μία άστοχη κεφαλιά του Φαμπιάνο στο 4′ και ένα σουτ του Μαντσίνι στο 13′ που κόντραρε και έφυγε κόρνερ έχουν απλή αναφορά στο φιλμ… του αγώνα. Στο 31′ ένα σουτ του Μάνου το έβγαλε εντυπωσιακά ο Νεπογκόντοφ. Αλλά στο 36′ ο έμπειρος πορτιέρο δεν είχε απάντηση στην κοντινή προβολή του Έλληνα φορ και οι κίτρινοι άνοιξαν το σκορ(1-0).

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με τον Άρη να έχει την υπεροχή και να προσπαθεί να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Σε απόλυτο παθητικό ρόλο η Αστάνα προσπαθούσε να κρατήσει το 1-0. Συρτό σουτ του Γκάμα στο 59′ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 61′ ο Νεπογκόντοφ σταμάτησε τον Φαμπιάνο. Στο 72′ έγινε το 2-0. Εκτέλεση κόρνερ για τους κίτρινους και ο Σάσα με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα! Στο 83′ με την τρίτη κεφαλιά του Φαμπιάνο να φεύγει ελάχιστα αουτ, ο Άρης άγγιξε την ολική ανατροπή! Στο 86′ άλλαξε όλο το ματς. Ο Γκαρσία αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες για εύκολα φαουλ) και άφησε τον Άρη με παίκτη λιγότερο. Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Άρη να ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπερτόγλιο στις καθυστερήσεις…

Στην παράταση δεν είδαμε καλό ματς. Ο Άρης πρόσεχε πλέον την άμυνά του, η Αστάνα έψαχνε την στιγμή της με ένα δοκάρι στο 101′ σε κεφαλιά του Μπίτρι και αφού βρήκε την μπάλα ο Ντένις! Στο δεύτερο 15λεπτο ο Άρης απείλησε με ένα κόρνερ του Γκάμα και κεφαλιά του Μπεναλουάν που σταμάτησε ο Ζαρούτσκι εξ επαφής. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα κριθεί στα πέναλτι, ο Μπίτρι με κεφαλιά στο 120′ “ξέρανε” τον Άρη και τον άφησε εκτός Ευρώπης.

Άρης (Ά. Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια(83′ Τζέγκο), Μαντσίνι(66′ Γκαρσία), Μπερτόγλιο(115′ Χαΐροβιτς), Γκάμα, Μάνος(102′ Μπρούνο)

Αστάνα (Α. Τιχόνοφ): Νεπογκόντοφ(91′ Ζαρούτσκι), Ρουκάβινα, Μπίτρι, Τομάσεβιτς, Μπαΐσεμπέκοφ, Εμπόνγκ, Κουάτ(64′ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Μπετσιράι(46′ Καντέτε), Γιουτζένιο, Μπαρσεγκιάν(79′ Αϊμπέτοφ)


Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα (21+) πηγή: aek365.com

Original article: Εκτός Ευρώπης ο Άρης.



from LIVE SPORT NEWS 24 https://ift.tt/3j5v6Vq

from https://ift.tt/3zP9WBH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads