low price

Search This Blog

Η μεταγραφή της Αταλάντα που κέρδισε τους Ιταλούς!

Τα ρεπορτάζ τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήθελαν τους Μπεργκαμάσκι να στοχεύουν στον Ντομένικο Μπεράρντι. Ο οποίος, από ό,τι λένε, είχε δώσει τη συγκατάθεσή του. Δεν την έδωσε ποτέ η Σασουόλο όμως, αφού δεν ήθελε να συζητήσει καν για πώλησή του. Τελικά η Αταλάντα έκανε μεταγραφή αλλά όχι επιθετικού. Πήρε χαφ και συγκεκριμένα τον Κουπμάινερς από την Αλκμααρ. Μεταγραφή που αρέσει στα ιταλικά ΜΜΕ.

Είναι Ολλανδός, 23 ετών, χαφ, διεθνής, αριστεροπόδαρος και περιμένουν όλοι ότι θα ξεχωρίσει. Οτι θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και η τιμή του, κατ’ επέκταση, θα ανέβει πολύ. Προς το παρόν είναι στα 14 εκατ. ευρώ, αφού τόσα έδωσαν οι Μπεργκαμάσκι στην Αλκμααρ για να τον αποκτήσουν. Ετσι, η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έκλεισε τις κινήσεις της σε ό,τι αφορά τις αφίξεις.

Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, η τελευταία είναι αυτή του Λάμερς. Ο 24χρονος Ολλανδός επιθετικός ήταν στη λίστα της Τζένοα, αλλά τελικά παραχωρείται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η συμφωνία, όμως, προβλέπει απλά τον δανεισμό του για ένα χρόνο. Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, πράγμα που σημαίνει ότι στο Μπέργκαμο εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτόν. Και γι’ αυτό περιμένουν ότι θα έχει μια καλή σεζόν στη Bundesliga, με συμμετοχές και γκολ.

 

Πηγή



from Repress.gr https://ift.tt/3DrWOFr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads