low price

Search This Blog

Μέχρι πότε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπορούν να κάνουν μεταγραφή και να παίξει στην Ευρώπη

Η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου για ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο λήγει για τις Ελληνικές ομάδες το βράδυ της Τρίτης (31/8). Από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 17 του μήνα έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν μόνο ποδοσφαιριστή που είτε ήταν άνεργος είτε έχει μείνει άνεργος κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που τελείωσε.

Αυτό δε σημαίνει πως όποτε και αν αποκτήσουν ποδοσφαιριστή, θα μπορούν να τον έχουν στη διάθεσή τους για τους αγώνες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συγκεκριμένα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (Ολυμπιακός) και Κόνφερενς Λιγκ (ΠΑΟΚ) αντίστοιχα.

Όλες οι ομάδες πρέπει να καταθέσουν τις Ευρωπαϊκές τους λίστες μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου.  Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα του ΠΑΟΚ, που το 2015 είχε κάνει αγώνα δρόμου για α προλάβει να δηλώσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και την απουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ του 2020 καθώς είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος μετά την κατάθεση της λίστας.



from Repress.gr https://ift.tt/3jsvkr2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads