low price

Search This Blog

Υποψηφιότητα Κούντε για την 11άδα με Αστέρα

Υποψηφιότητα Κούντε για την 11άδα με Αστέρα

Η πολύ καλή εμφάνιση του Πιέρ Κούντε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, τον βάζει για τα καλά στην εξίσωση για το παιχνίδι με τον Αστέρα που ακολουθεί. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, ο 26χρονος μέσος είχε την Τετάρτη ποσοστό 97% στις μεταβιβάσεις του και 64% στις μονομαχίες, με την δουλειά που έκανε να είναι φανερή στο γήπεδο, ενώ από δικό του κόρνερ ήρθε το δεύτερο τέρμα της ομάδας.

Ο Κούντε είναι πλέον αρκετά πιθανό και αφού απουσιάζει ο Εμβιλά, να ξεκινήσει ξανά στο πλάι του Μπουχαλάκη, στο κέντρο, σε θέση οκταριού και ο Καμαρα να παίξει στην κορυφή αυτής της τριάδας, πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος πιθανότατα θα είναι και πάλι ο Τικίνιο.

Στην 11άδα θα επιστρέψει ο Παπασταθόπουλος, ενώ ο Ανδρούτσος με την εμφάνισή του κόντρα στον Απόλλωνα μπορεί να “καπαρώσει” την θέση του δεξιού μπακ.

πηγή: rednews.gr

Original article: Υποψηφιότητα Κούντε για την 11άδα με Αστέρα.



source https://sport.news-24.gr/%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-11%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%83%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads