low price

Search This Blog

Παναθηναϊκός: Τα δίδυμα που έφεραν το ξέσπασμα

Παναθηναϊκός: Τα δίδυμα που έφεραν το ξέσπασμα
<!– Παναθηναϊκός: Τα δίδυμα που έφεραν το ξέσπασμα • NewsPAO

Στον τελικό του Super Cup, που διεξάγεται στην Πάτρα, προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Λαυρίου με 74-61.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν νωχελικά τον αγώνα και το Λαύριο είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός βελτίωσε αισθητά την άμυνά του και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με διαφορά 17 πόντων (46-29).

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Πώς ήρθε όμως αυτό το «ξέσπασμα»;

Αρχικώς το δίδυμο Μέικον-Νέντοβιτς, ο Παναθηναϊκός έγινε πιο ζωηρός επιθετικά, με τον Σέρβο μεν να παίρνει μια προσπάθεια, αλλά και μόνο η παρουσία του ήταν αρκετή.

Στην συνέχεια το δίδυμο Πέρι-Μποχωρίδης ήταν εκείνο που… κλείδωσε αμυντικά το Λαύριο. Η πιεστική άμυνα και η άμυνα με «παγίδες» δημιούργησε επιθετικές ανισορροπίες στο Λαύριο με αποτέλεσμα να μη σημειώσει σουτ εντός παιδιάς για 3.30 λεπτά.

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Παναθηναϊκός: Τα δίδυμα που έφεραν το ξέσπασμα.

source https://sport.news-24.gr/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%af%ce%b4%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%be/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads