low price

Search This Blog

Βλέπει ΟΦΗ και… αφηνιάζει ο Άκπομ!

Βλέπει ΟΦΗ και… αφηνιάζει ο Άκπομ!

«Φορτώνει» τα δίχτυα τον Κρητικών ο 25χρονος φορ

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την βαθμολογική απώλεια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα και αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, και να καταγράψει την τέταρτη διαδοχική του νίκη σε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Κόντρα στους Κρητικούς, ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα αήττητο σερί 10 παιχνιδιών, ανεξαρτήτου έδρας ή διοργάνωσης, ενώ σε ατομικό επίπεδο πολύ καλή «επαφή» με τα δίχτυα του σημερινού (3/10, 18:15) αντιπάλου, έχει ο Τσούμπα Άκπομ.

Πιο συγκεκριμένα η επίδοση του Νιγηριανού φορ κόντρα στον ΟΦΗ είναι καλύτερη από κάθε άλλη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει σε Ελλάδα ή Ευρώπη, στην καριέρα του.

Σε επτά παιχνίδια (για πρωτάθλημα και Κύπελλο), ο Άκπομ έχει πετύχει έξι γκολ, μοιράζοντας και τρεις ασίστ. Σε αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ πέτυχε έξι νίκες ενώ είχε μόλις μια ισοπαλία.

Παράλληλα ο Τσούμπα έχει σκοράρει δις σε δύο παιχνίδια (και τα δύο στην Τούμπα), ενώ στο «Γεντί Κουλέ» έχει ένα γκολ.

πηγή: inpaok.com

Original article: Βλέπει ΟΦΗ και… αφηνιάζει ο Άκπομ!.



source https://sport.news-24.gr/%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%cf%86%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%ac%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads