low price

Search This Blog

Χωρίς τον Λοβ στη Βοσνία!

Χωρίς τον Λοβ στη Βοσνία!

Σημαντική απώλεια για τον Δικέφαλο

Άσχημα ήταν τα μαντάτα για τον Ζερμέιν Λοβ, που τραυματίστηκε στην ήττα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος από το Λαύριο. Ο αρχηγός του φετινού ΠΑΟΚ υπέστη διάταση στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού και δεν θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στο BCL με την Ιγκοκέα.

Μάλιστα θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θεραπείες, ενώ το προσεχές διάστημα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Αναλυτικότερα, από την ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ mateco τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Basketball Champions League, όπου επιστρέφει μετά από απουσία μίας σεζόν!

Ο Jermaine Love, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με το Λαύριο και υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Ο αρχηγός της ομάδας μας έχει διάταση στον αχίλλειο τένοντα στο δεξί πόδι και θα υποβληθεί σε συντηρητική αγωγή και θεραπείες, προκειμένου να προλάβει τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Η κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ θα επανεκτιμηθεί στη διάρκεια της εβδομάδας από τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ mateco, χειρούργο ορθοπεδικό κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Η ομάδα επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, για την τελευταία προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους, πριν τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (5/10, στις 19:30) με την Igokea.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco είναι προγραμματισμένο να «πετάξει» στις 04:50 το πρωί της Δευτέρας για το Βελιγράδι κι από την πρωτεύουσα της Σερβίας θα μεταβεί οδικώς στη Banja Luka, όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Igokea.

πηγή: inpaok.com

Original article: Χωρίς τον Λοβ στη Βοσνία!.



source https://sport.news-24.gr/%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bb%ce%bf%ce%b2-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%83%ce%bd%ce%af%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads