low price

Search This Blog

Ποιοι ενδιαφέρθηκαν για τον Παναθηναϊκό στην εποχή Αλαφούζου και έφαγαν… “πόρτα”

Ποιοι ενδιαφέρθηκαν για τον Παναθηναϊκό στην εποχή Αλαφούζου και έφαγαν… “πόρτα”

Mια αποκαλυπτική καταγραφή των επιχειρηματιών που έδειξαν ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην εποχή Αλαφούζου αλλά τελικά έφαγαν… άκυρο.

Η σελίδα στο Facebook Παναθηναϊκός Συναγερμός έκανε για πρώτη φορά μια αποκαλυπτική καταγραφή των επιχειρηματιών που έδειξαν ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην εποχή Αλαφούζου αλλά τελικά έφαγαν… άκυρο.

Ορισμένες περιπτώσεις είναι γνωστές και άλλες έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα έχοντας το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Το κείμενο έχει αναλυτικά ως εξής:

“Καλτσίδης: Γνωστό το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ. Τον απέτρεψε να συνεχίσει να ενδιαφέρεται ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς.

Νιάρχος: εκδήλωσε ενδιαφέρον και έφαγε πόρτα – περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.

Πολέμης – Βενιάμης: έφαγαν πόρτα και προειδοποίηση ότι αν επιμείνουν, θα έχουν πρόβλημα. Από τότε ο Πολέμης ούτε να ακούσει θέλει για Παναθηναϊκό και δεν αφήνει και το γιο του να ασχοληθεί.

Επιχειρηματίας στο χώρο του φαρμάκου (όχι ευρύτερα γνωστός, ξεχνάω το όνομά του): Εκδήλωσε ενδιαφέρον και έφαγε πόρτα… από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Την ιστορία δημοσιοποίησε η κόρη του – προσπάθησα τότε να την κάνω φίλη να μάθω περισσότερα αλλά ήταν τόσο φρικαρισμένη από τη συμπεριφορά που συνάντησε ώστε δεν εμπιστευόταν κανέναν και δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα.

Θεοδωρόπουλος: μόλις πήγε να ενδιαφερθεί, την άλλη μέρα “απέσυρε το ενδιαφέρον του” με αστείες δικαιολογίες, όπως ότι… το δημοσιοποίησαν οι παλαίμαχοι στους οποίους είχε μιλήσει.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: έχει φάει πόρτα επανειλημμένα – όλο προσπαθεί (αδέξια νομίζω αλλά έχει προσπαθήσει) να πάρει την ΠΑΕ και όλο τον μαλώνουν και τον βάζουν να δηλώνει… μετάνοια και συγγνώμη προς την οικογένεια.

Κασιδόκωστας, της οικογένειας Λάτση: είναι μια από τις φορές που ενδιαφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και εκείνος (ο Κασιδόκωστας) θα ήταν ο “συμπαίκτης” του… δεν πρόλαβε καλά-καλά να γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του και η οικογένεια Λάτση τον απέσυρε έντρομη!

Κινέζοι επενδυτές Νο1: αυτή την ιστορία την γνωρίζω προσωπικά… ένας Έλληνας που έλεγε ότι τους εκπροσωπεί είχε απευθυνθεί… σε μένα “για να πάρουν τις μετοχές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας επειδή η πολιτική τους ήταν να έχουν όλες τις μετοχές εκτός αυτών που υποχρεωτικά έχει ο Ερασιτέχνης” – ναι, μα το Θεό αυτό μου είχαν πει. Ο ίδιος που εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος δήλωνε… αλαζονικά σίγουρος ότι “η δουλειά είναι τελειωμένη και θα ανακοινωθεί σε μια – δυο βδομάδες”, μόνο που ώσπου να ανακοινωθεί ζητούσε να μην… αποκαλύψω τίποτα. Δύσπιστος εγώ του απάντησα ότι ας εμφανιζόταν κάποιος άνθρωπός τους να μας ζητούσε τις μετοχές της Συμμαχίας και ασφαλώς, αν πραγματικά ήθελαν να πάρουν την ΠΑΕ, εμείς δεν θα στεκόμασταν εμπόδιο. Πήρα υπόσχεση ότι θα επικοινωνούσαμε “σε λίγες μέρες” αλλά ο εκπρόσωπος… εξαφανίστηκε. Μετά έμαθα ότι… πέθανε ξαφνικά! Μα την Παναγία, αλήθεια σας λέω!

Κινέζοι επενδυτές Νο2: δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι με τους προηγούμενους – πάντως θα θυμάστε τον Γεωργίου (τον δημοσιογράφο) που μιλούσε για “τελειωμένη δουλειά”. Μετά… δεν ξανάκουσε κανείς τίποτα – ή μάλλον ξανάκουσε, δηλαδή ότι ο Αλαφούζος πλήρωσε σε αυτούς μια ρήτρα για την αθέτηση της υπόσχεσης να τους δώσει την ΠΑΕ και τους έδιωξε, διότι “άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε να πουλήσει”!

Ουκρανός λεφτάς, που είχε σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου στη χώρα του: εκδήλωσε ενδιαφέρον και μετά… εξαφανίστηκε και μην τον είδατε. Γνωρίζω κι αυτή την ιστορία από πρώτο χέρι, με τον ίδιο περίπου τρόπο όπως εκείνη με τους Κινέζους επενδυτές Νο1.

Εταιρία αραβικών συμφερόντων (δεν ξέρω όνομα): εκδήλωσε ενδιαφέρον και ζήτησε από τον… Βασίλη Κωνσταντίνου φάκελο με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ κλπ. Ο τελευταίος υποσχέθηκε ότι θα τους τον δώσει. Ακόμα περιμένουν.

Μάρκος Δρακωτός: γι’ αυτόν δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι εκδήλωσε ενδιαφέρον, διότι το είπε δημοσίως… Ούτε καταδέχτηκαν να του απαντήσουν. Εξαφανισμένος κι αυτός από τότε.

Νίκος Βαρδινογιάννης!: Πάρα πολλές φορές έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρεται και άλλες τόσες ότι δεν τον αφήνει ο Βαρδής, δηλαδή του διαμηνύει ότι όχι μόνο δεν θα τον βοηθήσει αλλά θα τον πολεμήσει κιόλας. Ίσως μάλιστα καθόλου άσχετη να μην είναι η περίπτωση του ενδιαφέροντος του Νίκου με το θυμό του καπετάνιου και την πρόσφατη άρνησή του να παραχωρήσει την Παιανία στην ομάδα.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΘΥΜΑΜΑΙ… υπάρχουν και άλλες που είτε δεν τις γνωρίζω είτε μου διαφεύγουν τώρα.Εσείς συνεχίστε να πιστεύετε ότι δεν είναι η οικογένεια πίσω από τον Αλαφούζο και ότι… μια μέρα θα αλλάξει κάτι όσο ο τελευταίος δεν ξεκουμπίζεται. Ή, ακόμα χειρότερα, ότι… θα φτιάξουν όλα “όταν κατασκευαστεί το νέο γήπεδο”.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Ποιοι ενδιαφέρθηκαν για τον Παναθηναϊκό στην εποχή Αλαφούζου και έφαγαν… “πόρτα”.



source https://sport.news-24.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

live sports streaming

Live Sport Streams Free, Football, Soccer, Formula 1, Moto GP, Tennis, Basketball / livesoccer.sx Live-Sport ...

ads